Fosna-Folket streamer motbakkeløp

Lørdag ettermiddag går motbakkeløpet Kopparn Opp av stabelen i Ørland kommune. Fosna-Folket vil streame fra toppen av fjellet.

Fra sist Kopparn Opp ble arrangert i 2019.  Foto: Ina Marie Holseth

Sport

Løpet går fra parkeringsplassen ved foten av fjellet Kopparen (483 moh.) og opp til toppen. Totalt skal 445 høydemeter forseres på den 4,8 kilometer lange løypa.

De første deltakerne starter klokken 12, men de aller raskeste er ikke ventet til toppen før nærmere 13.30. Fosna-Folket vil streame fra toppen med ett kamera og fange de løperne over toppen.Sendingen, som går ukommentert, vil starte rundt klokken 13.15, noen minutter før de første krysser mållinjen.

Streamen vil være tilgjengelig for Fosna-Folkets abonnenter.

Løpet ble korona-avlyst i fjor, men sist det ble arrangert var Ørjan Kjeldsli fra Stadsbygd først til toppen, og sørget i tillegg for ny rekord i løpet, med den imponerende tiden 22 minutter og 27 sekunder.