Løpet ble korona-avlyst i fjor. I år skal denne gjengen sørge for at det blir noe av: – Har begynt å komme inn flere påmeldinger

Etter avlysningen i fjor er løpet Kopparn opp i Ørland kommune tilbake på programmet, 29. mai.

Tredjeklasse ved Fosen videregående skole arrangerer Kopparn Opp. Bakerst fra venstre: Alexander Strømsnes, Erik Kleppe og Tom Erik Onsøien. Midterst fra venstre: Emma Refsnes Prytz og Matias Hopstad Bjerve. Foran fra venstre: Tor-Håkon Amundsen, Julie Karlstad og Mari Angell-Jacobsen. Isak Hansen, Ingeborg Nygaard, Emilie Thoresen Singstad og Yared Kifle var ikke tilstede da bildet ble tatt.  Foto: Ola Bjerkevoll

Sport

Løpet går fra parkeringsplassen ved foten av fjellet Kopparen (483 moh.) og opp til toppen. Totalt skal 445 høydemeter forseres på den 4,8 kilometer lange løypa.