Fikk spille fotball utenfor kommunen i 20 dager før det ble stengt ned. Nå kan det snart bli lov igjen: – På tide at vi tar hverdagen tilbake

Det ble åpnet opp for fotball og håndball for de under 20, på Fosen tidlig i mars, men det ble stengt ned med innstrammingene før påske. Torsdag ble en ny åpning av de to idrettene tatt opp i kommunestyremøtet i Ørland.

Ørland BK og FK Fosen kan fortsatt spille kamper mot hverandre, men ikke mot lag fra andre kommuner på Fosen. Her er Ørland BKs Oliver Kjennerud Larsbråten i duell med Ciljan Berg Steen, og keeper Vegar Skogen Drilen om ballen.  Foto: Ola Bjerkevoll

Sport

Det var 5. mars at det ble åpnet for fotball og håndball innad på Fosen. 25. mars trådte nye nasjonale regler i kraft, som varte frem til 16. april. Disse satte en stopper for de to idrettene, som ikke har fått lov til å spille kamper på tvers av kommunegrensene siden.