Fosna-Folket lanserer nytt livestudio for lokalfotball

Observante lesere har sett det har kommet en ny knapp i fanen øverst på Fosna-Folkets nettsider. Der ligger det et helt nytt livestudio, hvor du kan se resultater fra lokalfotballen.

Her jubler FK Fosen G14-lag etter Ola Magnus Riseths scoring fra rundt 30 meter i en kamp mot Ørland BK tidligere i sommer.  Foto: Ola Bjerkevoll

Sport

Livestudiotjenesten er levert av NTB i samarbeid med Fosna-Folket. NTB jobber også med å få på plass samme løsning for håndballen, men i skrivende stund er ikke den helt oppe og står enda.

LIVESTUDIOET FINNER DU HER

Du finner også livestudioet ved å trykke der hvor det står «Live» i fanen øverst på Fosna-Folkets nettside, mellom «Sport» og «Kultur».

Du finner livestudioet ved å trykke der hvor det står «Live», markert med gult, i fanen øverst på Fosna-Folkets nettside, mellom «Sport» og «Kultur».  Foto: Skjermdump

Per dags dato er det kun barne- og ungdomsfotball opp til 19-årsklassen som er tillatt, men når breddefotballen for seniorer får starte opp, vil også dette komme med i live-oversikten.

Livesenteret henter resultater fra Norges Fotballforbund sine nettsider. Disse sendes inn til forbundet fra representanter for kampens hjemmelag og skal i utgangspunktet gjøres fortløpende underveis i kampen.

Det betyr at om den som er ansvarlig for å legge inn resultatene fra kampen i NFF sitt system gjør dette mens det skjer, vil også Fosna-Folkets livestudio ha resultatene live.

Slik ser livestudioet ut.  Foto: Skjermdump

Hjemmelagets ansvarlig for å sende inn resultatet til NFF skal gjøre dette like etter kampslutt.

I livestudioet kan man gå tilbake og sjekke resultater fra tidligere spilte kamper, og se hvilke kamper som kommer fremover i tid.

LIVESTUDIOET FINNER DU HER