Sivert kan skyte Blink opp i 1. divisjon

Sivert Solli har slitt med skade og ikke fått bidratt så mye som ønskelig for Stjørdals-Blink i sommer og høst. Den lettbeinte og teknisk gode ørlendingen er imidlertid klar for lørdagens seriefinale mot Sola.

Sivert Solli er sentral på Stjørdals-Blink-laget som på lørdag kan bli seriemestre og deretter rykke opp i 1. divisjon.  

Sport

Det er trener Roar Vikvang glad for. Han vet bedre enn noen annen hvor stort potensial Sivert har når han er rask og frisk.

Rosenborg

22-åringen som debuterte i A-lags-sammenheng for Rosenborg som junior og fikk med seg både et cupmesterskap og kamper i europacupen før han dro til Elverum for å få mer spilletid. Etter ett år i Sør-Østerdal ble det Ranheim og foran denne sesongen ble han og tre ande Ranheim-spillere lånt ut til Stjørdals-Blink.

-Sivert er i en alder hvor han trenger å spille regelmessig. Vi er glade for at vi fikk han på utlån. Den tidligere Ørland Ballklubb-spilleren har vært en fin tilvekst og viktig bidragsyter til at vi har gjort det så bra. Det til tross for at han har vært skadeforfulgt og ikke har fått tatt ut potensialet. Solli har stor fart og bra teknikk og det er en god kombinasjon på fotballbanen. I tillegg er han flink til å bidra bakover, sier Roar Vikvang som er Stjørdals-Blinks suksesstrener.

Håper på opprykk

Sivert Solli var en av bærebjelken og stjernene på det gode juniorlaget til Stjørdals-Blink som hevdet seg i juniorenes Europa League. Han har fortsatt forhåpninger om å få spille jevnlig på det høyeste nivået i norsk fotball. Selv om nåløyet er trangt og det er vanskelig å få spille på det høyeste nivået i eliteserien. Ranheim har troen på Sivert og er fornøyd med det han har prestert i Stjørdals-Blink. Spesielt med bakgrunn i de skadeutfordringene han har hatt.

Sivert Solli startet forrige helgs kamp mot Egersund og er mest sannsynlig å finne i førsteelleverenn når Stjørdals-Blink løper ut på banen for å sikre seg det ene poenget de trenger i oppgjøret mot Sola for å bli seriemestere. Sivert skal i utgangspunktet tilbake til Ranheim når denne sesongen er unnagjort. 1997-modellen kan oppleve å få møt Blink som Ranheim-spiller neste år dersom Ranheim går ned og Stjørdals-Blink opp. Det er et fullt mulig scenario.