Åfjord-guttene fikk spille TV-kamp

Åfjord gutter 17 røk med knapp margin ut av A-sluttspillet på Norway Cup. Jentelaget fra Åfjord paraderte seg videre etter tre strake seire i gruppespillet.

Åfjord-laget som er klare for B-sluttspillet på Norway Cup. Bak fra venstre: Stian Kosberg Terning, Marcus Ugedal, Tobias Pedersen, Kato Haugsnes, Joakim Breivold By, Henrik Bueng, Fredrik Kolmannskog, Ruben Terning og trener Trond Gjessing. Foran fra venstre: Stian Øverdal, Brage Hestmo, Lars Martin Skjærvik, Ola Grøtting, Joakim Kvernland Strand, Mikal Haugsnes, Imre Stjern Vik og liggende foran: Kristoffer Gjessing   Foto: Rune Helle

Sport

Åfjord-guttene var så heldige å få spille TV-sendt kamp tidligere denne uka. Kampen endte med tap 1-0 mot Sauda, men hadde åfjordingene fått ett mål ekstra, ville de vært videre til det gjeve A-sluttspillet.