Fosninger overgikk forventningene: - Det er ikke alle som kan si at de har slått England

Flere gode prestasjoner under Dana cup, men en av kampene ble opplevd som hårreisende, ifølge trener.

Stadsbygd jenter 16 klare for åpningsparade. F.v: Karoline Tung, Tina Norøy, Emma Aasan, Ragnhild Sve, Johanne Rønningen, Mia Geilosjordet, Emilie Valstad, Agnete Ersøybakk, Rebekka Abelsen, Thea Sofie Fjeldvær (foran), Silje Hvalryg, Milla Kilen, Emma Vangen, Ine Kristiansen, Frida Brovold, Thea Rødde, View Aasen, Kaja Moen, Ida Emelie Larsen (ikke til stede da bildet ble tatt: Pakbong Moe, Ingrid Nakken og Ane Utseth).   Foto: Jenny Brovold

Sport

Foruten Rissas triumferende G19-lag i Dana cup, var det også to andre lag fra Fosen som deltok. Et av lagene var Stadsbygd ILs jenter 16-lag.  Lagleder Jenny Brovold fortalte at det var en spent gjeng som reiste nedover til Hjørring i Danmark.