– For meg som er student blir det håpløst å klare dette alene

Eirin Skogen (21) fra Bjugn har spilt håndball på Byåsens eliteserielag i tre sesonger, men hennes store utfordring er at hun ikke får tilstrekkelig med spilletid for å bli en bedre spiller. Nå tar hun grep.

Eirin Skogen er topp motivert for å ta noen skritt tilbake for å få ønsket fremgang på håndballbanen. Nå flytter hun trolig til Charlottenlund og 1. divisjon.  Foto: Kåre Petter Sundet

Sport

Etter fine sesonger i Byåsen føler hun at tiden er moden for en endring. Hun kan velge å fortsette som benkesliter i toppklubben med de privilegier som det gir henne, men hun har større ambisjoner enn som så. Hun ønsker kort og godt å bli en bedre håndballspiller og derfor er hun åpen for å ta tre skritt tilbake for over tid å oppnå ett stort skritt fremover som skal ende med en fast plass i Byåsens backrekke.