Tok medalje etter nervepirrende cup-drama

Både Åfjord og Leksviks jenter 15-lag reiste hjem fra Sverige med edelt metall fra det gjeve A-sluttspillet i Storsjöcupen.

Åfjords J15-lag tok sølv under A-sluttspillet i Storsjöcupen. Laget består av: Ailin Sydskjør, Hanne Frengen, Kajsa Moen, Emma Lian, Jenny Murvold Elstad, Maren Torgersen Selnes, Malin Strøm, Andrine Edvartsen, Marie Staven, Marthe Larsen, Maren Olesen, Ane Saltbones Sørdahl, Rikke Sneve Øverdal, Malin Moan Stedtler, Rakel Moen-Stjern og Lina Saltbones Sørdahl. Trenere er Pål Johan Larsen, Trond Elstad, Kjell Rune Lian. Lagledere er Tone Moen Olesen og Laila Rosmo Staven.  Foto: Pål Johan Larsen

Sport

I den første uka i juli ble den årlige Storsjöcupen arrangert i Östersund i Sverige. Totalt 24 lag fra Fosen var representert under cupen. I jenter 15-klassen utmerket fosningene seg ekstra godt.