– Litt bekymringsfullt at jeg fortsatt ikke har fått tilbake følelsen i fingrene

Det har snart gått to uker siden Kjell Forfang fullførte Den store Styrkeprøven for 27. gang. Rissværingen har fortsatt ikke fått tilbake følelsen i fingrene etter at han forfrøs seg skikkelig på den 540 kilometer lange sykkelturen.

Kjell Forfang har fortsatt ikke fått tilbake følelsene i fingrene etter sin 27. start i Den store Styrkeprøven på sykkel. 

Sport

-Det var fryktelig vått og kaldt i år. Det førte til at den siste turen på sykkel mellom Trondheim og Oslo ble en skikkelig kraftanstrengelse. For mitt vedkommende sitter det langt inne å bryte. Derfor var det aldri noe alternativ. Jeg bet tennene sammen selv om både fingrene og det meste av kroppen var nedkjølt. Litt bekymringsfullt er det at jeg fortsatt ikke har fått tilbake følelsen i fingrene. Men det ordner seg nok i løpet av de nærmeste dagene, sa Kjell.