Sterkt NM-løp av Grønflaten

Sindre Grønflaten blant de 10 beste under NMs åpningsdistanse.

Sindre Grønflaten, herfra et tidligere renn  Foto: Svein Halvor Moe Lygna

Sport

Fjellørnen ILs Sindre Grønflaten ble nummer 10 under dagens 15 kilometer klassisk intervallstart på NM i Meråker. Med det var han 53,1 sekunder bak vinneren av løpet, Emil Iversen. Han vant med det NM-gull og kongepokal i sin egen heimbygd. Av de andre pallplassene kom Martin Løwstrøm Nyenget på andreplass og Hans Christer Holund på tredjeplass.

Nådde målsetningen

Grønflaten har uttalt til Fosna-Folket at han før sesongen ville vært fornøyd med å komme blant de 15 beste under NM. Etter siste helgs seier i Norgescupen, mente han imidlertid at topp 10 var innen rekkevidde. Dermed er er det uttalte NM-målet nådd for den lovende 23-åringen.