Åfjord rundspilte Klæbu etter noter

4. divisjon kvinner/Åfjord – Klæbu 29–18 (13-8): Åfjords damer rundspilte Klæbu etter noter i store deler av lørdagens kamp i Åfjordhallen, men en ufattelig dårlig uttelling med ball, etter masse feil, hindret en kalasseier over ett av topp-lagene i 4. divisjon.
Sport

Den dagen Åfjord damer får avkjølt den «superhete ballen» er laget et klart 3.-divisjonslag. Bevegelsene i forsvar, spill med ballen og tilhørende bevegelser går utrolig fort, men dessverre så er damene redusert til et normalt 4.-divisjonslag når det blir snakk om uttelling og effektivitet. Et utall av brente 100 prosent sjanser, og pasninger til å gjespe av ødela en del av festen mot Klæbu. Men for all del. Laget innfrir så det monner og laget vil meget sannsynlig spille om opprykk til 3. divisjon når det nærmer seg påsketider. Med 29 scorede mål kan vi bare lure på hvor mange mål Klæbu-målvakta hadde måtte tatt ut av nettet hvis damene fra Åfjord hadde vært effektiv?