God innsats under sitt første junior-NM

Ørland Turnforening deltok på NM i troppsgymnastikk sist helg.

God innsats av ørlandsturnerne under NM. Fra venstre: Andreas Meyer (trener), Ulrik Grøntvedt, Alexander Strømsnes, Aron Røstad, Emil Wiklem, Martin Solli og Mikael Stai. 

Sport

Å være blant Norges beste utøvere er en stor prestasjon for en fersk klubb som Ørland Turnforening.

LES OGSÅ: Fosningene klarte å bite kraftig i fra seg -Fosna-Folket

Fornøyd og inspirert

Under klubbens første junior-NM ble det åttendeplass i trampett og sjuendeplass i tumbling.

– Guttene er fornøyde med innsatsen sin og meget inspirerte av all den flotte turningen som ble vist i Staverhallen. Nå er sesongens siste konkurranse gjennomført. Nå skal vi fortsette med å trene mye styrke, teknikk og basisferdigheter, sier Andreas Meyer som er sportslig leder i Ørland Turnforening.

Arrangør av NM i troppsgymnastikk var STAG Turn. 

 

– Dette vil heve nivået

Neste store konkurranse for juniortroppen på Ørlandet blir første helga i november. Da skal det arrangeres Midt-Norsk mesterskap i nye Ørland Arena.

– I sommer blir det også påbegynt omgjøringen av Ørlandshallen til en flott turnhall, som vil gi alle turnerne på Ørland flotte og trygge fasiliteter å trene i. De aller fleste klubbene som deltok i NM har slike tilrettelagte turnhaller, med myke skumgroper til å lande i. Slike fasiliteter gjør det mulig å trene på nye elementer på en trygg og sikker måte uansett nivå og hva man skal lære inn. Dette vil heve nivået på våre utøvere og gir oss en mulighet til å kjempe om pallplassering om noen år, mener Andreas Meyer.