Ørland turnforening klinket til med tre 3.plasser og én 2.plass.

– Dette gikk over all forventning

– I flere klasser var det oppimot 60 tropper, så dette gikk over all forventning. Vi begynner å få opp gode tropper og hadde et forsiktig håp om en medalje i seniorklassen, sier hovedtrener Roy Johansen.

Resultatmessig gikk det slik:Rekruttklassen: 3. plass i trampettJuniorklassen: To 3. plasser i trampettSeniorklassen: 2. plass i trampett

– Skal øke vanskegraden

– Det som kjennetegner oss er teknisk god utførelse og det å kjøre safe uten å få så mye trekk. Dette har til nå vært lønnsomt, men nå skal vi jobbe hardt for å øke vanskegraden frem mot høstens konkurransesesong. Men uten at det skal gå på bekostning av utførelsen. I seniorklassen dro vi på litt ekstra vanskelighetsgrad, noe som viste seg å være lønnsomt, mener Johansen.

Før siste tropp turnet, lå Ørland turnforening an til å vinne Opplandspokal-trofeet for peneste gjennomføring uansett klasse, men Beitstad senior gutter slo fosningene med 0,2 poeng.

Sammen med Uthaug

Trøndelag dominerte øvre del av tabellen. Ørland turnforening reiste sammen med Uthaug Turn- og Gymnastikklag. Sistnevnte skyndte seg for å skifte etter sine konkurranser, for så heie Ørland turnforening fram, noe som ble satt skikkelig pris på.

Neste ut er Norgesmesterskap for junior 4. - 6. mai.

– Etter det skal vi jobbe med å øke vanskegraden på samtlige tropper til Midt-Norsk mesterskap, som arrangeres av Ørland turnforening første helga i november. Vi jobber nå med å få opp enda en konkurransetropp og satser på å ha en stor bredde i konkurransemiljøet, sier Roy Johansen.