Det var seiersstemning i garderoben etter 1-4-tapet for Ranheim 2.

- Gutta tok det som en seier, forteller Ørlands trener Jonas Stallvik Ødegård som stilte godt forberedt til kampen.

- Jeg studerte spillerlista før kampstart og der fant jeg i startoppstillingen 5-6 spillere med eliteerfaring.  Ranheim var meget god, ja, det beste laget jeg noen gang har vært med på å møte i kamp både som spiller og trener. Utrolig artig, sier Ødegård.

Kampens gigant

Det ble en av elitegutta hos Ranheim, Sondre Sørløkk, som åpnet scoringsshowet med mål en og to før pause.

- Sondre var kampens gigant. Han er teknisk god, hurtig og med stor spillforståelse. Hans finther og rykk med påfølgende innlegg eller skudd var en nytelse å se på, men vi var da ikke borte vekk vi heller. I vår plan for kampen skulle vi sette vår mur på en slik måte at vi fremsto som kompakte for ikke å gi dem store rom. Dette klarte vi meget godt, forteller Ødegård.

Så kom målet.

Ranheims første baklengsmål denne sesongen kom mot Ørland, og den som utførte bragden var Marius Heimdal etter gjennomspill av Markus Botten.

- Ranheim fikk slite med farten til de to gutta. Sammen laget de målet, men det kunne like godt blitt flere, mener Ødegård.

Solli imponerte

Også Ranheims ørlending, Sivert Solli, kom på scoringslista. Han satte inn mål tre mens Ola Solbakken sto for det siste.

- Det er artig å se at Sivert lykkes. Han scoret et kjempemål, mener Ødegård som har følgende konklusjon etter kampen.

- Spiller vi som vi gjorde mot Ranheim også mot de andre lagene i 4.divisjon, vil vi sanke godt med poeng. Med noen justeringer og terping på vårt kompakte forsvar blir vi vanskelig å slå utover sommeren, mener trener Jonas Stallvik Ødegård.

Trener Jonas Ødegård var fornøyd til tross for tap 1-4. Foto: Alexander Killingberg