Voksne menn fikset biffen i havgapet

33 år gamle Lars Helmer Volden headet inn to mål og sørget for 2-0-seier for Bjørgan i 4. divisjonsoppgjøret hjemme mot NTNUI2 på Bessaker onsdag kveld.
Sport

Det var for øvrig 37 år gamle Per-Eivind Strudshavn som la opp til begge målene.

Har stengt buret

Bjørgan har i likhet med de andre Fosen-lagene slitt tungt i årets 4. divisjon. Siden seieren borte mot Åfjord i juni, har imidlertid ting bedret seg. På de tre siste kampene har Bjørgan stengt igjen bakover.

- Vi slapp kun inn et mål på en feilaktig idømt straffespark hjemme mot Tydal. Mot Vanvik og NTNUI2 holdt vi nullen, sier Bjørgan-veteran David Monkan.

Samme oppskrift

Onsdag hadde Bjørgan grei kontroll på studentlaget fra Trondheim. Begge målene kom i første omgang. Etter halvtimen havnet en Bjørgan-corner ut til Strudshavn. 37-åringen la inn på nytt, og der dukket Volden opp og headet inn 1-0 fra om lag straffemerket. Like før pause gjentok duoen samme oppskrift. Strudshavn la inn en corner. David Monkan dukket på første stolpe, og bak var Volden på plass og skallet inn 2-0.