Fjellørnen IL med tidenes innsats i St. Olavsloppet

Løperne fra Rissa-klubben feiret knallsterk 6. plass med brus og hamburger

Historisk sterk prestasjon av løperne på Fjellørnens førstelag. Her er dagens deltakere samlet etter målpassering i Trondheim lørdag ettermiddag.  Foto: Fjellørnen I.L.

Øyvind Aaslund i fint driv for Fjellørnen I.L. på tredje siste etappe av årets St. Olavsloppet.   Foto: Fjellørnen I.L.

Sport

-Nå skal vi legge en god plan til neste år, sier lagleder Erlend Simonensen etter at Fjellørnen lørdag ettermiddag løp inn til en historisk sterk 6. plass i St. Olavsløpet. Over 200 lag deltok i årets utgave av det klassiske løpet.

Historisk besteplassering

Resultatet er det beste Fjellørnen noen gang har oppnådd, og trolig også den sterkeste prestasjonen et lag fra Fosen har prestert i løpet.

- En super sluttspurt, sier Simonsen om dagens innsats fra løperne. Totalt har 19 løpere stilt for Fjørnens førstelag denne gang. Det som gjør resultatet ekstra imponerende er at løpere helt ned til 14 år har løpt etapper for laget.

Best i Fosen

Simonsen trekker også fram den interne konkurransen mellom lagene fra Fosen, der målet har vært å prestere bedre enn Mosvik og Leksvik. Etter å ha knivet med Mosvik ble den konkurransen kronet med hell for Fjellørnen.

LES OGSÅ: Fjellørnen klatret forbi Northugs Mosvik

Laglederen forteller at man år etter år har satt seg som mål å prestere bedre enn året før i løpet. Med et svært ungt lag, så ser Simonsen lyst på årene framover. Særlig med tanke på at Fjellørnen har et yngre lag enn flere av de fem lagene som i år kom i mål før rissværingene.

- Optimal innnsats fra alle

På dagens fjorten etapper trekker Simonsen fram innsatsen av Thomas Fremo som spesielt sterk. Fremo løp inn til neste beste tid på sin etappe. Samtidig peker laglederen på at det er den jevnt gode innsatsen fra samtlige som har ført Fjellørnen til toppskiktet på resultatlista.

Vinner av St. Olavsloppet i år ble et sammensatt lag med løpere fra Kristiansand og Steinkjer.

- Det har vært optimal innsats fra alle, og det har klaffet bra for laget, sier Simonsen. Etter målpassering i dag feiret laget den knallsterke innsatsen med brus og hamburger i Trondheim.

- Nå skal vi heim og se kamp fra EM i fotball, avslutter Erlend Simonsen.