Skal bruke over 370 millioner: Nå er byggingen av ny skole i gang

Tirsdag ettermiddag var det markering på tomta i Vanvikan. Arbeidet med å bygge nye Johan Bojer videregående skole er offisielt i gang.

Kari Anita Furunes (Sp) tok det første spadetaket for å markere byggestart for prosjektet med ny videregående skole i Vanvikan tirsdag ettermiddag.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

. Vi ser alle frem til å få en ny skole etter en lang og kronglete vei. Det betyr mye. Her skal to skole steder som føles som to skoler i dag knyttes sammen. Så blir det veldig greit med panoramautsikt utover Trondheimsfjorden, topp og moderne fasiliteter. Dette blir ikke bare en skole, men en samlingsplass for alle i kommunen, sa Sigurd Ramdal, som sitter i elevrådet ved Johan Bojer videregående skole og representerer skolested Leksvik.