Prøver å selge eiendom med sjø på tre kanter og egen øy for nesten 7,5 millioner kroner

Den nesten 775 dekar store eiendommen Steinan 81 på Storfosna er lagt ut for salg for 7,49 millioner kroner. Et hus med 6 soverom, 7 hyttetomter, jaktrettigheter, melkekvote, sjø på tre kanter og en egen øy følger med landbrukseiendommen.

Deler av del 774 dekarene som utgjør landbrukseiendommen Steinan 81 på Storfosna.  Foto: Heimdal eiendomsmegling

Pluss

- Dette er en veldig innholdsrik og spennende eiendom. Den er stor, nesten 775 mål. Den har jaktrettigheter, en melkekvote på 74.000 liter i året. Jorda har stor verdi, det er ferdigregulerte hyttetomter og en stor enebolig på 320 kvadratmeter som ble totalrenovert i perioden 2016 - 2019, sier Andreas Myran Steen, som er eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling.