Flyttet inn andre gang de var på Fosen. To barn og tre år senere flytter de vekk igjen

Amanda og Kjetil Wolk Kortnes kjente ingen på Fosen før de flyttet til Hovde og Kjetils nye jobb på Ørland flystasjon. Etter tre flotte år, flytter familien fra Fosen og Kjetil skal pendle til jobben.

Fra venstre: Kjetil, Amanda og Benjamin Wolk Kortnes på verandaen i huset på Hovde i Brekstad som de flytter fra i sommer.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Det er ikke noe ønske om å komme oss vekk som gjør at vi flytter nå. Vi har møtt veldig imøtekommende folk. Det er mange i samme båt som oss som er tilflyttere uten nettverk og med forsvarstilknytning. Mange har lyst til å bli kjent med nye og har lyst til å være sosiale. Vi har trivdes kjempegodt her og har fått masse gode venner, sier Amanda Wolk Kortnes.