Planlegger krisepakke for bedriftene: - Næringslivet blør

Toppolitikerne i Ørland kommune er bekymret for næringslivet i kommunen under korona-situasjonen. Administrasjonen startet arbeidet med en mulig krisepakke for lokalt næringsliv raskt etter at hele Norge ble stengt.

Fra venstre: Finn Olav Odde (Sp), rådmann Emil Raaen, ordfører Tom Myrvold (H), og varaordfører Ogne Undertun (Ap).  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi er i en fryktelig vanskelig situasjon nå som store deler av samfunnet er stengt ned. Kommuneoverlegen vår og resten av kriseledelsen jobber helt fantastisk. Jeg er fryktelig stolt over den jobben de gjør. Samtidig får flere grupper ikke lov til å gjøre jobbene sine. Næringslivet vårt blør og kommer til å blø enormt. Nå må vi i kommunen ha fullt fokus på å gjøre det vi kan for lokale bedrifter og berørte, sier Finn Olav Odde (Sp).