Avdelingslederen om nedlegging av helsestasjon: - Jeg er spent

I løpet av de kommende to ukene flytter helsestasjonen i Bjugn sammen med helsestasjonen i Ørland medisinske senter i Brekstad. Avdelingsleder Stina Skavdal er spent på hvordan det blir ikke å ha helsestasjon i Bjugn.

Avdelingsleder Stina Skavdal på helsestasjonen i Ørland medisinske senter i Brekstad.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg synes også at det er trist at det ikke lenger skal være et helsestasjonstilbud i Bjugn. Helsestasjonen har hatt lang tradisjon for å være tett på brukerne, og lett tilgjengelig for alle i målgruppen. For enkelte vil det være langt å måtte reise fra jobb, hente barn på Elveng eller i Lysøysundet for så å dra til Brekstad og samme rute tilbake. I Bjugn har helsestasjonen vært i nærhet av de to største skolene, dette har vært en stor fordel. Det endres, sier Stina Skavdal.