Bjugns formannskap ga Undertun 30-prosent-stilling dager før kommunen opphørte

Noe av det siste formannskapet i tidligere Bjugn kommune gjorde før kommunen opphørte, var å gjøre Ogne Undertun (Ap) til styreleder i det kommunale selskapet Kopparn utvikling As.

Fra venstre: Påtroppende styreleder i Kopparn Utvikling, Ogne Undertun (Ap), sammen med avtroppende styreleder i Kopparn utvikling Jostein Tårnes i fjor høst.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg varslet tidlig i sommer at jeg kom til å trekke meg som styreleder i Kopparn utvikling As før oppstarten av den nye kommunen. Dette har vært godt planlagt fra min side. Kopparn utvikling får større oppgaver i den nye kommunen og jeg føler ikke at jeg skal være den som leder selskapet videre. Dette har ikke vært kontroversielt og jeg har ikke fått signaler på at noen ville kaste meg, sier Jostein Tårnes (Ap).