Fosen-firma vant pris

Autoagri As fra Leksvika vant pitchekonkurransen på Trøndelagsmøtet denne uka. Dermed ble de kåret som årets innovasjonsbedrift fremfor alle de andre gründerne som har deltatt.

Fra venstre: Vigdis Harsvik i Innovasjon Trøndelag, Jostein Sandvik og Eirik Hovstein i AutoAgri, Jon Håvard Solum i Grong sparebank og Håvard Belbo i T:lab under overrekelsen av gavesjekken på 50.000 kroner til de to fosningene i bedriften som vant Trøndelagsmøtets pitchekonkurranse  Foto: Trøndelag fylkeskommune

Pluss

- Vi fikk en epost med en invitasjon før jul. Det var travelt og vi hadde kanskje ikke lest mailen grundig nok. Når vi kom tilbake på nyåret så vi fort at dette var en kjempemulighet som vi bare måtte prioritere. Pitchen ble sendt inn like før klokka to på natta dagen vi skulle presentere, sier Eirik Hovstein i Autoagri As.