Kamp om de unge fosningene: - Bedriftene griper sjansene de får

Sverre Grande har sikret seg lærlingeplass som bilmekaniker mer enn et halvår før han er ferdig på videregående. Ifølge fagfolkene er det i ferd med å bli vanligere.

Fra venstre: Avdelingsleder Kenneth Sletten i Leira Bil Brekstad, fremtidig lærling Sverre Grande, daglig leder Ole Johan Brovold i Opplæringskontoret for bilfag i Trondheim og kontaktlærer Svein Arve Dahl på Fosen videregående samlet rundt bordet for å signere intensjonsavtale om lærlingeplass.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Lærlingplassen er ikke før til sommeren. Sverre har jobbet hos oss, senest på utplassering nå i høst og har utmerket seg. Vi har behov for å knytte til oss fagfolk. Derfor inngår vi denne intensjonsavtalen nå, sier Kenneth Sletten som er avdelingsleder for Leira bil Brekstad.