Bussen ble litt forsinket: Måtte vente fire timer på neste båt

Samboerparet Paul Kristian Hanssen og Taave Haugland lot bilen stå og tok bussen til hurtigbåten. Det kunne de angre på.

Bussen fra Bjugn til Brekstad ble rundt fem minutter forsinket. Dermed måtte samboerparet Paul Kristian Hanssen og Taave Haugland se hurtigbåten seile vekk fra kaia og mot Kristiansund uten dem.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi bor på Sandnes ved Vallersund i Bjugn. Jeg sjekket ruta og så at vi kunne ta bussen fra Vallersund oppvekstsenter inn til Bjugn, bytte buss og ta den inn til Brekstad. Etter ruta ville vi være på hurtigbåtkaia fem minutter før hurtigbåten går til Kristiansund. Bussen var forsinka. Vi sprang med bagasjen fra bussen og kom inn i hurtigbåtterminalen før vi så båten dra fra oss, sier Paul Kristian Hanssen.