Robert Mood: - Fosen har verdens beste utgangspunkt

Fredag var over 150 ledere på plass på Fosen for å delta i Nettverket Fru Ingers konferanse om Verden og oss. Tidligere generalinspektør for Hæren og President i Norges røde kors, Robert Mood, lot seg imponere.

President i Norges røde kors, Robert Mood, lot seg imponere over Fosen under Nettverket Fru Ingers konferanse Verden og oss i Ørland kultursenter på Fredag.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg har kjent Fosen lenge. Jeg har en kamerat på Reins kloster og har vært klar over gründerskapet det man får til i regionen her. Jeg er likevel positivt overrasket over kraften og tenkningen på denne næringslivskonferansen. Jeg er veldig imponert over nivået, og ikke minst over at næringslivet på Fosen er så opptatt av sin rolle i Verden og verdibasert ledelse, sier Robert Mood til lokalavisa like etter at konferansens program er ferdig.