Gult farevarsel for Fosen: Men kommer det også snø?

Meteorologisk institutt har utstedt et gult farevarsel for mye nedbør som ventes i form av snø natt til fredag og natt til lørdag. Farevarselet gjelder for Troms, Nordland og Trøndelag. Enkelte steder kan snøgrensa komme ned mot 500 meter, ifølge vakthavende meteorolog. Langs hele Fosen-kysten er det også utstedt gult farevarsel for vind torsdag og fredag.

Meteorologisk institutt har utstedt et gult farevarsel for Troms, Nordland og Trøndelag fordi det ventes mye nedbør i form av snø natt til fredag og natt til lørdag. Langs hele Fosen-kysten er det også utstedt gult farevarsel på grunn av mye vind torsdag og fredag.  Foto: Meteorologisk institutt

Pluss

- Snøgrensa lengst nord kan komme ned mot 500 meter. I Trøndelag ser det ut som snøgrensa natt til fredag kommer til å ligge rundt 800 meter. Det betyr at det bare er de høyeste fjellovergangene vi venter at det kan komme snø, sier vakthavende meteorolog Geir Ottar Fagerlid ved Meteorologisk Institutt i Bergen.