Mer bekymret enn skuffet: - Vi tilbød Høyre ordføreren og de sa nei

Dagens Bjugn-ordfører Ogne Undertun (Ap) er godt fornøyd med Arbeiderpartiets oppslutning på 34,9 prosent. Han sier han er mer bekymret enn skuffet over at Arbeiderpartiet likevel ikke kommer med i ordførersamarbeidet.

Ordførerkandidat Ogne Undertun sier han er mer bekymret enn skuffet over ordførerkabalen i nye Ørland kommune. Arbeiderpartiets ordførerkandidat sier han er meget fornøyd med partiets oppslutning på 35,9 prosent.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Skuffet? Nei. Jeg er mer bekymret. Det er vel det jeg er. I utgangspunktet har vi sendt signaler til Høyre om at vi ønsker et samarbeid med dem i snart et år. Vi har hatt forhandlingsmøter de siste ukene, men jeg føler vi ble holdt litt på en armlengdes avstand. Jeg følte aldri vi kom til det jeg opplevde som en reell forhandlingssituasjon, sier Ogne Undertun (Ap) på valgnatta.