Dette sier de to lederne av den nye kommunen

Finn Olav Odde (Sp) blir Ørland kommunes nye ordfører. Tom Myrvold (H) blir varaordfører og Fremskrittspartiet er med på laget som får flertall i kommunestyret i den sammenslåtte kommunen.

Dagens ordfører og varaordfører i Ørland kommune bytter roller etter valget. Tom Myrvold (t.v.) blir den nye kommunens varaordfører og Finn Olav Odde (Sp) blir den første ordføreren.   Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi har forhandlet oss frem til et resultat. Roy Hoøen, Laila Veie og jeg har vært Senterpartiets forhandlingsutvalg. Vi har fått til et samarbeid med Høyre og Fremskrittspartiet og ønsker å ha med så mange av småpartiene som mulig. Jeg blir ordfører og Tom (Myrvold) blir varaordfører, sier Finn Olav Odde (Sp) til lokalavisa rett etter at de har åpnet dørene der partigrupperingene til de tre partiene har sittet sammen.