Redd for å gå tom for strøm på elbilen? Nå vil de ta grep på Fosen.

Miljøpartiet de Grønne i Indre Fosen har sendt inn en interpellasjon til kommunestyret for å få på plass en hurtiglader i Rissa allerede før valget.

MDG forteller om sin slagplan for å få gjennomslag for en hurtiglader for elbil i Rissa i det siste kommunestyremøtet før valget. Fra venstre: Ordførerkandidat i Indre Fosen, Vegard Heide, fylkestopp Tommy Reinås og listekandidat Kenneth Bjørkli.   Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Det er ingen hurtiglader for elbil i Indre Fosen i dag. Før sommeren bevilget fylkeskommunen en pott på fem millioner kroner til hurtigladere i kommuner som ikke har det i dag. Dette er en konkret sak for å bedre bo- og blilysten i kommunen samtidig som vi satser på miljø. Derfor tar vi nå opp saken til kommunestyret 27. august, sier ordførerkandidat Vegard Heide (MDG) i Indre Fosen.