Har spisset fokus på lokalt næringsliv i storsatsingen

175 lag, 400 kamper, 1000 overnattende barn og unge, 1600 spillere. Innspurten frem mot Ørland sparebank cup 16. til 18. august.

Klar for fotballturnering. Fra venstre: Arild Instebø i Action Brekstad, Randi Rye som er matansvarlig, Bjørg Elise Westeng Alstad som er senterleder i Libra shopping, Marianne Mjelde, forsyningsansvarlig, Nina Loeng Aas som har ansvaret for arrangementene under cupen, Silje Nesset i Ørland næringsforum og Kåre Rye som er materiellansvarlig for årets cup.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Det er fryktelig mye jobb samtidig som det er fryktelig artig å holde på med. Cupen er en hovedinntektskilde til Ørland ballklubb. Dugnadsånden som ligger bak er en del av den norske kulturen. Her stiller veldig mange opp og er med på å bidra. Det skal være meningsfullt og artig. Hele lokalsamfunnet stiller opp, sier Torhild Aarbergsbotten som er leder i fotballgruppa i Ørland ballklubb og årets cupsjef.