Fosen-jentene danket ut svensk storlag

Åfjord-jenter 15 sto for en kjempeprestasjon da laget slo ut en av favorittene AIK på straffer i 8-delsfinalen på Norway Cup torsdag kveld. Etter en målløs kamp ble Ailin Sydsjør matcvinner da hun satte inn lagets femte og siste staffe.

Bakerst fra venstre: Trener Kjell Rune Lian, Rakel Moen-Stjern, Jenny Myrvold Elstad, Ane Salbones Sørdal, Marthe Larsen, Maren Olesen, Julie Høvik, Rikke Sneve Øverdal, Malin Sofie Moan Stetlet, Marie Staven, og trener Pål Johan Larsen. 2.rekke: Trener Trond Elstad, Lina Saltbones Sørdal, Hanne Katrine Frengen, Emma Lian, Kajsa Laureta Moen, Malin Strøm, Aida Markanes Keeprene: Ailin Kristine Sydskjør og Andrine Edvartsen.  Foto: Rune Helle

Pluss

Svenskene hadde da bommet én gang, mens Åfjord-jentene var kalde og sikre fra straffemerket. Dette var lagets femte strake seier i forskjellige turneringer på straffer.