Ellen Marie (24) er butikksjef for ny butikk

Ellen Marie Askim (24) fra Stadsbygd flyttet denne helga til Meråker. Der er hun ansatt som butikksjef for bygdas første Europris-butikk. Den åpner denne uka.

Denne helga flyttet Ellen Marie Askim (24) fra Stadsbygd til Meråker. Der er hun butikksjef for bygdas første Europris-butikk.  Foto: privat

Pluss

- Det er mye varer som skal inn og vi skal bruke tid på å bygge opp butikken. Det er en jobb jeg ser veldig frem til. Etter åtte år i Europris-systemet er jeg klar for å lede en butikk på egen hånd. Selv om jeg har en del ansvar i jobben som assisterende butikksjef her på Hitra. Planen var å bli her lengre enn det halvåret jeg har hatt butikken på Fillan som arbeidssted. Men jeg følte ikke at jeg kunne la denne jobben og utfordringen gå fra meg, sier Ellen Marie Askim til Fosna-Folket.