Bevilget ekstra millioner så byggingen av storprosjektet begynner

Kommunestyret i Bjugn vedtok torsdag den endelige utformingen av den nye ungdomsskolen i Botngård. Bygget blir over 12 millioner kroner billigere enn det forrige tilbudet fra entreprenøren.

Omtrent slik vil amfiområdet på den nye ungdomsskolen i Botngård se ut etter at politikerne gikk inn for den endelige løsningen og byggestart denne uka.  Foto: Arkitektkontoret Vis-A-Vis / Byggmesteran As

Pluss

- Dette er en merkedag i Bjugn kommunes historie. Botngård har vært et skolesenter i 55 år fra etableringen av den første ungdomsskolen på Fosen her i 1964-5. Så fikk vi Fosens første videregående skole. Det var en revolusjon å kunne bo på Fosen og gå på gymnas. Nå er det en merkedag at vi skal bygge ny ungdomsskole og deler opp barne- og ungdomsskolen etter at de har vært samlet i 55 år, sier rådmann Ådne Røkkum til kommunestyret.