Benjamin var på sitt sjette VM

Det er få fosninger som har fått med seg så mange verdensmesterskap på ski som Benjamin Schei. Verdensmesterskapet i Seefeld var det sjette i rekken for den sportsinteresserte staværingen.

Benjamin Schei, Vigdis Johnsli, Oddbjørn Svean, Ola Røberg, Ola D. Askim, Johan Størseth, Christina Aasan, Maria Furuhaug og Helga Furuhaug hadde store VM-dager i Seefeld.  

Pluss

Det ble også et av de flotteste og mest innholdsrike. For den norske medaljefangsten kunne ikke ha vært bedre enn det som var tilfelle i Seefeld. Det østeriske vintersportsstedet som har 3000 innbyggere og nesten 11 000 senger til utleie. Bereiste Schei forstår godt hvorfor mange legger turen dit både i sommer og vinterhalvåret. Både han og resten av reisefølget hadde mange gode minner da de forlot Seefeld og Tyrol for noen dager siden.