Fosen-prest sentral i ski-VM

Bjørnulf Tveit Benestad hadde en sentral rolle i forbindelse med VM på ski. Rissværingen som har presteutdanning, hadde en vertskapsoppgave i den norske sjømannskirken som var opprettet under verdensmesterskapet.

Bjørnulf Tveit Benestad var sentral i den norske sjømannskirken som var opprettet i forbindelse med VM på ski i Seefeld.  

Pluss

- Det var kjekt å få være en del av det teamet. Både fordi jeg kom i kontakt med hyggelige mennesker og jeg føler at sjømannskirken har en viktig funksjon i forbindelse med den type arrangement. Sjømannskirken har vært synlige i de siste verdensmesterskapene og har slik jeg opplever det en høy stjerne i norsk idrett. Vi har i forbindelse med ski-VM en vertsapsrolle. Vi opplever at sjømannskirka blir en mesterskapskirke når vi er på plass under VM, sier han.