Må kanskje bytte tusentalls ventiler hos alle de over 500 huseierne som har fått støytiltak

Forsvarsbygg har reklamert på alle de mange tusen ventilene som er installert på alle de over 500 husene som har fått gjennomført støytiltak i Ørland kommune.

Johan Martin Barseth har fått det kaldt hjemme etter at kald luft slipper inn gjennom ventiler og vindu etter støytiltak er gjennomført. Nå har Forsvarsbygg reklamert på alle de mange tusen ventilene som er installert på alle de over 500 husene som har fått gjennomførst støytiltak så langt i støyoppgjøret.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Jeg får mer enn nok luft inn på soverommet når ventilen er helt stengt. I kuldeperioden har jeg brukt 3 kubikkmeter ved for å holde huset varmt i tillegg til den vannbårne varmen. Det sto på 12 kilowatt med oppvarming, men det ble bare 17-18 grader i stua. Man har ikke råd til å ha så mye oppvarming fordi det ikke er tett, sier Johan Martin Barseth.