Vil be om nye millioner til støytiltak

Forsvarsbygg planlegger å be om ekstra bevilgning for å gjennomføre støytiltak på rundt 200 fritidsboliger rundt Ørland flystasjon.

Plan- og eiendomssjef Carl Oscar Pedersen i Forsvarsbygg kampflybase sier at de vil be Staten om friske penger for å gjennomføre støytiltak på fritidsboligene i støysonen rundt Ørland flystasjon.   Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi er glade for at det har kommet en avgjørelse i saken om støytiltak for fritidsboliger. Det har ikke vært praksis for Staten å utføre støytiltak på fritidsboliger i situasjoner rundt støy. Derfor har vi ikke bedt Stortinget om midlene det vil koste å gjennomføre støytiltak på fritidsboligene i den gule støysonen, sier Carl Oscar Pedersen, som er plan- og eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase.