Såvidt båten bar for Leksvik

Leksviks damer ble til slutt for sterke for Ørland, men det var så vidt båten bar. Tilfeldigheter og godt keeperspill hos Leksvik i rett øyeblikk av kampen sikret Leksvik poengene.
Pluss

Leksvik tok kommandoen i 4. divisjonsoppgjøret helt fra start i Ørland Sparebank Arena, men hjemmelaget nektet å slippe taket. Ørland ble liggende fra to til fire mål bak helt til halvveis i andre omgang, for da ble Leksviks ledelse utlignet og det sto 19–19. Ørland var kommet i flyten og for dem kom det to store muligheter på kontra som kunne bikket sifrene over fra uavgjort til ledelse og et viktig psykologisk overtak. Men Leksviks målvakt Camilla Lindgjerdet Berget tok frem to praktredninger som hindret at Ørland fikk det ene forløsende målet. I stedet fosset Leksvik videre med Veronika Myran Wee i spissen og de tok tilbake de fire målene som de mistet bare minutter tidligere.