Tok sølv i Norgescup: - Artig å bli nummer to i nasjonalidretten

Sindre Grønflaten fra Rissa ledet med over 20 sekunder ned til nummer to da han gikk i mål på 10 kilometer klassisk på Nes lørdag. Til slutt holdt det til sølv.

Sindre Grønflaten går i mål etter ti kilometer med en ledelse på over 20-sekunder. Bare én løper med høyere startnummer går fortere. Dermed tok fosningen sølv i Norgescup-rennet lørdag.  Foto: skjermdump fra Ski-tv

Pluss

- Jeg hadde kjempeski og har følt i flere dager at kroppen er god. Dette er noe av det beste jeg har gjort på ski. Jeg er med og kjemper om seieren. Jeg tror ikke jeg har skjønt hvor bra det egentlig er. Langrenn er nasjonalidretten, der vi nordmenn er i front. Det er artig å bli nummer to, sier Sindre Grønflaten fra Rissa som går for Fjellørnen IL til lokalavisa.