- Derfor valgte vi å slå sammen to stevner på samme dag

Lørdag 17. november arrangerte Herfjord skytterlag Herfjordstevnet i Åfjordhallen. Nytt av året var at de denne gangen arrangerte to stevner på en dag: «Herfjord 1» og «Herfjord 2».

Salomon Solum Bakken med stolt pokal i klassen «Nybegynner ungdom». Fra venstre: Erling By (14, Herfjord Skytterlag), Elise Solum Bakken (15, Nordre Skage Skytterlag), Salomon Solum Bakken (8, Nordre Skage Skytterlag), Linnea Solum Bakken (13, Nordre Skage Skytterlag) og Marco Wold (15, Herfjord Skytterlag).  Foto: Petter Bueng

Pluss

- Flere av skytterne reiser ganske langt for å være med på stevner. Ofte kombinerer de og er med på 2–4 stevner i samme område. Derfor valgte vi å slå sammen to stevner på samme dag. De aller fleste valgte å være med på begge stevnene, forteller Lars Erik Bårdli i arrangementskomiteen i Herfjord skytterlag.