Bryner seg på verdens beste

Sindre Grønflaten er en av Norges mest hardtsatsende langrennsløpere. 23-åringen har hatt en bratt og fin utviklingskurve. I helga skal rissværingen bryne seg på flere av verdens beste utøvere.

Sindre Grønflaten har lagt lista høyt foran sin fjerde sesong som innledes i helga. Han satser hundre prosent på langrennssporten.  Foto: Svein Halvor Moe

Pluss

- Jeg gleder meg til å komme i gang ettersom det har vært en veldig lang sesongoppkjøring. Den startet på mai og har vart helt frem til nå. Det kribler alltid litt ekstra foran de første rennene. Det er først når startnummeret kommer på at du får de første indikasjonene på hvordan du ligger an. Jeg har en god følelse ettersom jeg har forbedret meg på det som er av tester det siste halvåret. Forhåpentligvis så er det en indikasjon på at jeg har hevet meg siden forrige sesong, sa Sindre halvannet døgn før det braker løs på Beitostølen.