Skal åpne Rema-butikk i tillegg til den 450 meter unna

Rema 1000 skal åpne en butikk i tillegg til dagens Rema-butikk 450 meter lenger nede i Brekstad sentrum.

Rema 1000 holder på å ansette en ny kjøpmann til å drive en splitter ny butikk i Yrjargården i Brekstad sentrum. Den nye butikken vil ligge 450 meter fra dagens Rema 1000-butikk i Brekstad. Den skal fortsette som før.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Rema 1000 i Brekstad er en typisk nærbutikk. Rema-butikken i Botngård er en typisk frittstående butikk. Den nye Rema 1000-butikken i Brekstad sentrum blir en typisk butikk på tun. Da mangler vi egentlig bare en butikk på kjøpesenter for å ha dekket de ulike butikktypene i denne delen av Fosen. Vi har god erfaring med ulike typer butikker nær hverandre, sier Vidar Andersen som er Regionsdirektør i REMA 1000 Midt Norge.