- Vi skal ha det politikerfritt så næringslivet får plass

Arrangørgruppa bak årets Fosenmøte har jobbet i et år. På tre dager er over åtti påmeldt årets næringslivskonferanse.

F.v: Næringssjef Arne Martin Solli i Ørland kommune, Odd Ustad i BDO og Bengt Selfors i Bjugn sparebank gleder seg til den fjerde utgaven av Fosenmøtet. Blå sektor er tema og Bjugn er arena for næringskonferansen 7. november.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Fokuset vårt er på næringslivet og alle bedriftene som ser ringvirkningene av blå sektor. Unntatt åpning av fylkesordføreren, skal vi ha det politikerfritt på scenen så næringslivet får plass. Da kan politikerne lytte. Det blir spennende å se om de er interessert i næringsutvikling og arbeidsplasser når de ikke får taletid, sier Bengt Selfors, leder for bedriftsmarkedet i Bjugn sparebank.