Minister-svar i støysaken: - Må vurdere ny regulering

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) svarer at Ørland kommune kan foreslå igangsetting av ny reguleringsplan rundt Ørland flystasjon, om de ikke er fornøyd med Forsvarsbyggs tilbud til innløsning for gårdsbruk.

F.v.: Partikolleger Tom Myrvold, ordfører i Ørland kommune og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) på vei til den offisielle åpningen av Brekstad barneskole i september. Der fikk Forsvarsbygg nytt mandat fra politisk hold og lov til å kjøpe Hårberg skole, som nå er erstattet.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

«Forsvarsbyggs mandat for innløsning av boliger i rød støysone er direkte utledet fra Ørland kommunes reguleringsplan for Ørland flystasjon.», skriver forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) i sitt svar til stortingsrepresentant Kirsti Leirtrø (Ap) fra Ørland.