- Statsråden bør ha med nytt mandat i sekken når han kommer hit på mandag

Senterparti-topp Liv Signe Navarsete mener regjeringens håndtering av de støyberørte rundt Ørland flystasjon er under enhver kritikk.

F.v: Stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete, varaordfører Finn Olav Odde i Ørland, leder i nye Ørland senterparti Vidar Heldal og varaordfører Hans Eide i Bjugn, alle Senterpartiet, på befaring av et gårdstun med gjenspikrede vinduer i den røde støysonen denne uka.  Foto: Støygruppa

Pluss

- Dette er en hjerteskjærende sak rett og slett. Jordbrukerne har enkle, forståelige krav som ikke vil koste staten mer. Det er bare en ting som mangler for å få løst situasjonen rundt innløsning av boliger på gårdstun i den røde støysonen. Det er at forsvarsministeren skjærer gjennom og gir Forsvarsbygg mandat til å gå inn for den løsningen arbeidsgruppa for de støyberørte har kommet frem til, sier stortingsrepresentant Liv Signe Navarsete (Sp) som sitter i forsvars- og utenrikskomitéen på Stortinget.