Nytt samarbeid skal bedre tilbudet i regionen

Kulturhusene i Ørland og Bjugn trapper opp sitt samarbeid enda et hakk. Første steg er et helintegrert felles program.

Kulturhussjef Svein Strugstad i Bjugn (t.v.) og arrangementsansvarlig Christer Harøy i Ørland kommune avslører at høstens kulturprogram i Ørland og Bjugn blir helintegrert. Samarbeidet mellom de to kulturhusene i en fremtidig felles kommune trappes opp.   Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Vi begynner å samkjøre booking og markedsføring for de to kulturhusene i det som blir en felles ny kommune. Nå tar vi samarbeidet med felles program for kulturtilbudet i Ørland og Bjugn ett steg videre sånn at hele programmet kommer kronologisk med alt som arrangeres de to stedene om hverandre i stedet for at man må snu og bla i to program i samme hefte, sier Christer Harøy som arrangementsansvarlig i Ørland kommune.