- Hva opptar deg mest for tida?

- Trening og venner. Jeg vil oppleve nye ting. Nå er jeg hjemme i Rissa på ferie. Jeg slapper av og tar livet med ro sammen med familien og venner.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg flyttet til Los Angeles for å studere personlig trener og kosthold. Det er tre år siden jeg dro dit første gang. Jeg ønsker å prøve og oppleve nye ting. Jeg vil skaffe meg mest mulig erfaring. Det er veldig spennende å bo i Los Angeles og det er alltid noe nytt å se. Jeg blir kjent med folk hver dag og knytter kontakter. Nylig fikk jeg en liten rolle i en teaser til en Netflix-serie. Det var spennende, men det var bare en lite rolle, påpeker Emma.

Hun har ikke en spesiell drøm om å bli skuespiller, men ønsker å prøve litt forskjellige karriereveier.

- Det er veldig artig å gjøre mye forskjellig. Jeg trives med det, påpeker Emma.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Som personlig trener har jeg mye fokus på å trene ved bare å bruke kroppsvekta. Man trenger ikke mye utstyr og et treningssenter for å trene. Som personlig trener tar jeg gjerne med deltakerne i en park hvor vi gjør forskjellige øvelser.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Meryl Streep. Hun er nok utrolig interessant å snakke med. Hun er latterlig talentfull. Jeg har alltid blitt imponert når jeg har sett filmer med henne.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Det er å være ute i naturen når det er fint vær. Når jeg bor i en storby til daglig, så er det utrolig godt å komme hjem og kjenne den rene lufta på Fosen. På den perfekte dagen er jeg med familien. Vi griller og koser oss sammen.

Foto: Privat

- Hva ville du endret på hvis du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

- Det er veldig lenge siden jeg har lest Fosna-Folket. Jeg leser ikke så mye norske aviser når jeg bor i Los Angeles. Men i en lokalavis så er det artig å lese om det som skjer i heimbygda og ting som endres.

- Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

- Det tror jeg må være at jeg har hatt muligheten til å reise veldig mye. I starten dro vi på mange turer med familien. Jeg har fått oppleve mange nye steder, folk og andre kulturer. Det setter jeg pris på.

- Hvordan sjekker du værmeldingen?

- Det gjør jeg på appen på telefonen.

- Når badet du sist utendørs?

- Det var på Storvatnet på fredag.

- Hvordan var temperaturen?

- Det var veldig varmt og godt.

- Hva skal til for å sjarmere deg?

- Humor. Så må han være snill og omtenksom.

Les om flere fosninger:

Passer best som bonde.

- Jeg beundrer Oprah Winfrey.