Industribedrift konkurs: - Vi har sagt opp 26 ansatte denne uka

Arbeid med milliardoppgraderingen av Ørland flystasjon skulle bli en opptur. I stedet gikk Uthaug industriservice AS konkurs.

Uthaug industriservice AS på Hårberg i Ørland kommune er konkurs. Daglig leder Per Johan Sletvold sier 26 ansatte er sagt opp denne uka.  Foto: Jakob Ellingsen

Pluss

- Oppdrag inne på flystasjonen skulle være en opptur for oss. I stedet har det gått motsatt vei. Vi har vært underleverandør på stasjonen, og samarbeidet med hovedentreprenøren har gått dårlig. Vi har tapt 4,8 millioner kroner på oppdraget. I tillegg har vi 3,8 millioner kroner utfakturert i forbindelse med etableringen av et lakseslakteri på Hitra som vi ikke har fått inn. Det er hovedgrunnen til at vi måtte levere inn nå, sier daglig leder Per Johan Sletvold i Uthaug industriservice AS til Fosna-Folket.